Αρχική - Εφαρμογές - Χρωματολόγιο - Photo Gallery - Υπηρεσίες - Προδιαγραφές - Ιστορικό - Επικοινωνία
Εφαρμογές

 

Που χρησιμοποιείται το Eco kourasani: Το Eco kourasani εφαρμόζεται εύκολα, όπως ο κοινός σοβάς και ουσιαστικά αντικαθιστά το τελευταίο χέρι του σοβά (ψιλό). Τοποθετείται πάνω στον χοντρό σοβά και καταργεί μόνιμα όλη την διαδικασία του βαψίματος.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως χοντρός σοβάς, με αποτέλεσμα περισσότερη αντοχή του τοιχίου αλλά και πλήρη διαπνοή.
Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί στα δάπεδα (πατητά), όπου εκτός από εξαιρετική αντοχή, έχουμε όψη κόττο (cotto) βυζαντινό ή ανάγλυφο εφέ μωσαϊκού.


Πως εφαρμόζεται το Eco kourasani: Για να εφαρμόσουμε τους έγχρωμους οικολογικούς σοβάδες Eco kourasani, περνάμε με ρολλό ένα χέρι αστάρι και αφού στεγνώσει (την επομένη) περνάμε και τον έγχρωμο σοβά. Αφήνουμε να τραβήξει και τρίβουμε όπως συνήθως την επιφάνεια, ανάλογα με την τεχνοτροπία, που θέλουμε.

Ψάχνετε συνεργείο για την τοποθέτηση των σοβάδων; Ειδικά για τους πελάτες μας, τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν τα βαψίματα, τα σοβατίσματα και τα δάπεδα. Δείτε τις Υπηρεσίες μας


Τεχνοτροπίες με το Eco kourasani: Μπορούμε να έχουμε λεία επιφάνεια (χρησιμοποιούμε τριβείο με υγρό σφουγγάρι), που μοιάζει πολύ με το στούκο βενετσιάνο (stucco veneziano). Για πιο άγρια επιφάνεια, όπως το "χωριάτικο" ή το "νησιώτικο" στυλ, χρησιμοποιούμε τριβείο με φελιζόλ.

Έχετε ήδη περάσει τους σοβάδες;  Το Eco-kourasani μπορεί να χρησιμοποιηθεί και επιφανειακά σαν χρώμα.  Ρωτήστε μας.


Δείτε ενδεικτικές εφαρμογές στο Photo Gallery με το Eco kourasani


Αρχιτέκτονες και μηχανικοί μειώστε δραστικά το κόστος κατασκευής.  Δείτε τις Προδιαγραφές
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
 
 
Κατασκευή Ιστοσελίδας Direct Web